Obracím se na Vás přátelé s prosbičkou ohledně výběru vhodné židle / křesla k PC. Rád bych uvítal abyste sem vrhly odkazy se zkušenostmi s židlemi, kterými si den co den hýčkáte svoje zadky.
Předem děkuji za všechny postřehy a doporučení.
PS: Ano, patří to do Hardware. K čemu ti bude ultrapřesná laserová myš, když se budeš pořád vrtět na dřevěné židli.
Ja mam sice doma obycko kanclarske kreslo, ale co poznam ludi (vratane Jacqueline a par dalsich streamerov), pouzivaju kresla od DX Racer... Aj recenzie su na ne velmi dobre...
Streameri pouzivaji DX Racer, protoze je vetsinou dostavaji jako sponzorsky dar. Namatkou - https://www.youtube.com/watch?v=nkhQvvgs2nk Ty zidle jsou kvalitni, ale cenove trosku drazsi...
Mam tady tu asi rok a zatím spokojenost. Každopádně to chce mít na lokty něco měkýho měl jsem plast a když se mi podařilo marodit a sedet u toho čtrnást dní v kuse musel jsem to nečím omotat neb jsem už měl zedřené lokty
Pristi tyden budu mit na vyzkouseni robustni kreslo DISPOS, tak jsem zvedavy. Za ty prachy se v tomto kresle musi sedet jak v bavlnce. Samozrejme prdet do kresla zezacatku nebudu, pockam az se trosku seznamime a pak ji sem tam nejakeho toho kvetakoveho cmudika predam. Cenovka kolem 14.000Kc.
Já jsem na podzim teda pořídil vymazlenou DX Race, sérii "D". Je pravdou, že ze začátku jsem si nemohl zvyknout na to boční vedení u nohou, ale po čase jsem si na to zvykl a je velmi pohodlná. Zároveň konstrukce je dost robustní, takže bych se nebál, že by nevydržela
Tady máš pár fotek pro představu aby jsi věděl jak zhruba vypadá. Jinak jestli máš nějaký otázky k ní tak se klidně na TS zeptej, nebo napiš ve hře zprávu